Συστήματα Πυρόσβεσης
Συστήματα Πυρόσβεσης
Συστήματα Πυρανίχνευσης
Συστήματα Πυρανίχνευσης
Είδη Πυρασφαλείας
Είδη Πυρασφαλείας
Φωτισμός Ασφαλείας
Φωτισμός Ασφαλείας

Διαρμίσης Νικ. & Βασ. Ο.Ε.

Η εταιρεία μας εδρεύει στη Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 106 & ΤΡΑΛΛΕΩΝ 20 στα ΑΝΩ ΠΑΣΗΣΙΑ όπου διατηρούμε έκθεση με όλα τα είδη που διαθέτουμε. Η εικοσιπενταετή εμπειρία μας στο χώρο της πυρασφάλειας και των συστημάτων ασφαλείας, όπου σε συνδυασμό με την γνώση, την εμπορία πιστοποιημένων υλικών και την εμπειρία των συνεργείων που διαθέτουμε προδιαγράφουν το πρόσωπο της εταιρείας μας στο χώρο.

Ειδικότερα οι δρατηριότητες της εταιρείας μπορούν να διαχωριστούν στις ακόλουθες:

  • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης (δίκτυα νερού και SPRINKLER,CO2, INERGEN, αφρού, σκόνης), πυρανίχνευσης (καπνού και εκρηκτικών αερίων) και συναγερμών (κλοπής, κλειστά κυκλώματα TV, access control).
  • Προμήθεια ειδών πυρασφάλειας όπως πυροσβεστήρες(πιστοποιημένοι σύμφωνα με το EN 3), πυροσβεστικές φωλιές και σταθμοί εργαλειών, πυροσβεστικές μάνικες κλπ. Αναγομώσεις πυροσβεστήρων σύμφωνα με τις ελληνικές εθνικές προδιαγραφές και τα ευρωπαικά πρότυπα NHS 18/72 και EN 12357 αντίστοιχα.
  • Συμβουλές υπηρεσίες πυρασφάλειας και εφαρμογή όλων των κανόνων πυροπροστασίας σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα (EN), τα αμερικανικά πρότυπα (NFPA) και όλα τα διεθνή αναγνωρισμένα συστήματα, από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε συνάψει συμφωνίες για εμπορεία υλικών των παρακάτω οίκων:

  • Πυροσβεστήρες: Όλων των τύπων φορητούς και τροχήλατους σκόνης από 1 εώς 50 kgr, αφρού(AFFF), διοξειδίου του άνθρακα (CO2), κατασκευασμένα από τον οίκο PYROSVESTIKI και πιστοποιημένα σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές EN 3 από ανεξάρτητο ελεγκτικό οργανισμό.
  • Πυροσβεστικές φωλιές: Πλήρης "πακέτα" όπως πυροσβεστικές μάνικες TREVIRA σε όλες τις διαστάσεις (ελληνικές, ευρωπαικές), ρακόρ αλουμινίου, αυλούς εκτόξευσης ρυθμιζόμενους και βάνες. Τα ερμάρια των φωλεών είναι κατασκευασμένα από λαμαρίνα OCP και βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφη πούδρας χρώματος κόκκινου RAL 3000.
  • Συστήματα πυρανίχνευσης: Υλικά πυρανίχνευσης όπως πίνακες των οίκων DSC, HAES SYSTEMS, ΜENVIER ανιχνευτές ιονισμού καπνού και θερμακρασίας των οίκων HAES SYSTEMS, EDWARDS, MENVIER φαροσειρήνες, μπουτόν αναγγελίας φωτιάς KAC ALARM κλπ., όλα με συνοδευτικά από πιστοποιητικά και εγγυήσεις.
  • Συστήματα πυρόσβεσης: Αυτόματα συστήματα με διοξείδιο του άνθρακα ελληνικής κατασκευής αλλά και γερμανικά του οίκου TOTAL WALTER, συστήματα με FM - 2000 HYGOOD Αγγλίας, συστήματα με αφρό και πυροσβεστικά δίκτυα νερού με πυροσβεστικές φωλιές και SPRINKLER.
  • Μελέτες - Εγκαταστάσεις: Η εταιρείας μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για μελέτες, συνεργεία υδραυλικών και ηλεκτρολόγων ειδικευμένα στη πυρόσβεση και πυρανίχνευση και φυσικά συνεργείο αναγομώσεων πυροσβεστήρων και συντηρήσεων των πυροσβεστικών μέσων.

Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση ως Αναγνωρίσμένη Εταιρεία από την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.κατά KYA 618 με Αριθμό Πιστοποίησης AE-C-109.

MIRTEC logo new